keskiviikko 29. elokuuta 2012

Ensimmäinen

Moi! 

Olen tässä pohdiskellut jo jonkin aikaa mitä kirjoittaisin ihan ensimmäiseen postaukseen! Olen kirjoittanut blogia aikaisemmin parikin vuotta, mutta muutettuani ulkomaille kirjoittelu jäi valitettavasti vähemmälle työkiireiden takia. No, ikävä iski ja tässä sitä nyt ollaan. Ajattelin myös, että blogin kautta perheen ja kavereiden on helppo seurata mitä meille hollantilaisille (haha...) kuuluu! 

Sen pidemmittä puheitta voisinkin kertoa mitä viime aikoina on puuhailtu. Tällä hetkellä teen jonkin verran töitä kotoa käsin ja huolehdin 10 viikon ikäisestä ranskanbulldoggistamme kun J on töissä. Lokakuussa pääsen vihdoin ihan oikeisiin töihin, eikä tarvinnut edes oppia hollantia! Tänään käytettiin Seppoa (a.k.a. kokopäivätyötä) kivassa puistossa, joka sijaitsee vähän syrjemmässä, Seppo ei ole saanut vielä viimeistä rokotettaan, joten muiden koirien treffailu ei vielä onnistu. Puistossa Seppo juoksi perhosten ja lintujen perässä kuin mikäkin älykääpiö ja loppupäivän se onkin viettänyt olohuoneen pöydän alla kuorsaten.


Ensimmäinen postaus alkaa olla kasassa, toivottavasti tämä alkukankeus tästä taas pikkuhiljaa hälvenee kun alkaa runosuoni sykkiä!


6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. JEE! Kiva kun kävit lukemassa, Wilhelmiina-gulle! :D <3

      Poista
  2. Vähän mer specifikt kiitos! West side kiittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. It's called a cliffhanger! :D Tai sit ei, mutta lisää tulee! En mä voi kaikkea kerralla paljastaa, tulis bibelin mittanen postaus jota kukaan ei jaksais lukea ;D!

      Poista
  3. Uu jee nice! Jag kommer alltid att läsa din blogg! Besitos guapa

    VastaaPoista