maanantai 1. huhtikuuta 2013

Prinsessahuone-katastrofi

Tänään haettiin vihdoin maalaustarvikkeet uutta makuuhuonetta varten. Tällä hetkellä meillä on siis makuuhuoneessa suihku ja lavuaari, joka nayttää ainakin mun silmään vähän oudolta. Nykyinen makuuhuone kyllä olisi isompi kuin tämä, mutta päätettiin että on kuitenkin parempi, kun makuuhuone ja suihku löytyy eri huoneista ettei aina joku joudu heräämään siihen kun toinen menee aamulla ennen töitä suihkuun. Lähdettiin siis aamutuimaan intoa puhkuen hakemaan pelit ja pensselit ja ryhdyttiin toimiin. Lopputulos oli ihan kamala, värikortissa ihanan utuisen ja jopa hieman likaisen sävyinen vanha roosa olikin ihan rehti pinkki prinsessamaali.

J:n vanhemmille lähti aprillipäivän kunniaksi kuva vaaleanpunaisista seinistä ja pieni valhe perheenlisäyksestä. J:n äiti oli valitettavasti skarppina ja huomasi heti päivämäärän :D...

Pahimpaan pettymykseen syötiin sohvalla pääsiäismunia ja huomenna haetaan uutta maalia. Tosin nyt valitaan jotain ihan muuta. Ja ensi viikonlopuksi saadaan muuttaa uuteen makkariin :).

 Huone oli tyhjennettävä ennen maalausta, sinne oli näköjään kertynyt ihan mukavasti roinaa. 
Löydätkö kuvasta koiran?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti