lauantai 8. syyskuuta 2012

Koti

Sisustaminen ei ole tähän mennessä kuulunut ykkösharrastuksiini, tai oikeastaan se ei koskaan ole ollut vaihtoehto. Olen ollut melko liikkuvaa sorttia, joten aina muuttaessani uuteen asuntoon olen jo tiennyt, etten asu siinä kovin kauaa. Pesästä lennettyäni olen jo ehtinyt asua viidessä eri asunnossa. Lempparini tähän mennessä oli 15 neliön pikku yksiö Kokkolassa. Asunnossa ei ollut edes omaa suihkua, jouduin iltaisin kipittämään kellariin suihkuun. Talokin sijaitsi huoltoaseman vieressä, eli ei kovin hääviä. Silti asunnossa oli jotenkin hyvä olla, se tuntui kodilta.

Omat lemppariyksityiskohdat olivat H&M homen harmaat halpislakanat, aina mukana kulkeva unisieppari, mummolta saatu kukka, kirpparilta löydetty tiekartta, hammaslääkäri-äidin vastaanotolta varastettu tuoli ja Ginasta ostettu heppakoru.


Rakastan tämänhetkistä 30-luvun talossa olevaa asuntoamme, ja tähän on tarkoitus jäädä. Tosin tällä hetkellä täällä on vielä hieman tyhjää, ja sisustusta pitäisi keksiä. Jotain muuta kuin Ikeaa, muilta varastettua tai lehdistä leikattua. Yllättävän vaikea tehtävä, varsinkin kun Ikeasta on jo ostettu kassikaupalla tavaraa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti