sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Ai Kamala

Nyt on kyllä bloggaaminen jäänyt vähän vähemmälle. Siirtyminen kotirouvan arjesta 12-tuntisiin työpäiviin ei ole ollut helppo! Iltaisin en enää edes muista, mihin olen koko päiväni hukannut. Tämän viikonlopun olen kuitenkin viettänyt ihan mukavissa merkeissä, meillä oli molemmilla vapaa viikonloppu, vihdoin ja viimein. Eli täällä on syöty hyvin, juotu lähimarketin halvinta punaviiniä, ajeltu johonkin pikkukylään hakemaan uutta pappastuolia, jossa kelpaa seponkin istua. Seuraavalle yhteisviikonlopulle on tiedossa maalaamista ja tapetointia, jee! Mutta tänään vielä tiskit lojuu pöydällä, saavat siellä odotella maanantaita. Minä istahdan nyt teekupposen kanssa pappastuoliimme ja teen vähän työjuttuja sillä välin kun J on salilla, ja Seppo myös? Kertokaahan mulle, että mikä se sellainen kuntosali on, minne voi tuoda koirankin?

Näistä kuvista kyllä huomaa, että Sepostahan on tullut jo iso korsto! Varmaan sen uudella kuntosaliharrastuksella on nyt sormet pelissä. Eläinlääkärin visiitillä tämä lihaskimppu painoi jo 6,4 kiloa! Koirien fitness-kilpailut kutsuu!

2 kommenttia:

  1. Moikka Sonja,
    loysin ihan vahingossa blogisi ja lukaisinkin sen kertaistumalta! Onnea uudesta tyopaikasta :)

    kirjoittelen vain koska kovin samanlainen tarina myos minulla, ensin matkaoppaaksi Lontooseen, jonka jalkeen suomi-elama ei enaa kiinnostanut. Niinpa lahto Australiaan vajaa 2v sitten. Ja hollantilais mieshan sielta loytyi :D Muutimme juuri takaisin Eurooppaan, talla hetkella asumme Oslossa.

    Tsemppia tyopaiviin ja rapsutuksen Seppo-koiralle! Terveiset Oslosta! :)

    -jasmin maenpaa
    jasmin.amiika@luukku.com

    VastaaPoista
  2. Heippa Jasmin! Iso kiitos kommentista :) kiva kuulla, että meitä hollantilaisiin hurahtaneita löytyy muualtakin :D! Meillä on suurena haaveena muuttaa jossain vaiheessa Australiaan ja siitä etsiskellään nyt kuumeisesti lisäinfoa, kuinkas se Oslo lopulta vei voiton?

    Terkkuja täältä sateisesta Hollannista!

    VastaaPoista