maanantai 1. lokakuuta 2012

Paris, day 1

Vietimme viikonlopun Pariisissa, minulle kyseessä oli ihan eka kerta, joten J sai taas ylpeillä matkaoppaan taidoillaan. Olimme suunnitelleet viikonloppua erään toisen pariskunnan kanssa, mutta juuri iltaa ennen lähtöä toinen heistä sairastui, joten jouduimme lähtemään ihan kaksin. En minä nyt kuitenkaan väitä, että viikonloppuloma maailman romanttisimmassa kaupungissa kahdestaan oli mitenkään traumaattinen kokemus ;). 

Lähdimme ajamaan kohti Pariisia perjantai-aamuna, täältä sinne ajaa noin viidessä tunnissa. Perillä etsimme hotelliamme hyvän tovin, huijaavan navigaattorineidin avustamana. Lopulta löysimme perille ja suuntasimme sieltä pikapikaa metrolla kaupunkiin. Haukoin henkeä ihastuksesta jo kun nousimme metrotunnelista ylös maan kamaralle Notre Damen kohdalla. Kävimme katsomassa kirkkoa sisältäkin, jonka jälkeen minä halusin vain kävellä ja ihastella paikkoja, rakennuksia ja kauniiden pariisittarien vaatteita. Kävelimme iltamyöhälle asti, söimme illallista kaupungissa, ja suuntasimme viinipullon kera takaisin hotellille.

Ensimmäisen päivän kuvasaldo ei ollut päätähuimaava, minä en oikein osannut keskittyä valokuvaamiseen, kun kaikki ympärillä oli niin kaunista! Kuvia riittää kuitenkin vielä kahdelta päivältä, joten lisää on tulossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti