perjantai 5. lokakuuta 2012

Uusi työpaikka

Eka ihan aikuisten työpäivä onnellisesti ohi! Hyvin meni, uusi työporukka vaikuttaa tosi kivalta ja löysinkin heti uusia kamuja, score! Mahtavinta tässä on kyllä ehdottomasti kansainvälinen meininki, työkavereita on kaikkialta Euroopasta, muutama tietenkin myös Suomesta ja Ruotsista, eli saan puhua omiakin äidinkieliä töissä, toisinaan kun alkaa tuo englanti jo kyllästyttämään. Duuni tosin vaikuttaa yllättävänkin haastavalta, ottaen huomioon, että ainakin ensimmäiset kaksi kuukautta menee ihan täysin luokkahuoneessa opetellessa uusia juttuja. Mutta eipähän tarvitse jännittää sitä ihan varsinaista työtä, kun takana on kunnon koulutus... meinaan huonoimpia kokemuksia uusista työpaikoista on juuri nuo kun vaan heitetään kylmästi työn pariin, vaikka ei vielä osaisikaan.

Toimistolla ehdin tosin huomata, että eihän mulla ole mitään office-kelpoisia vaatteita!? Nyt äkkiä kauluspaita- ja jakkuostoksille!


Hieman aiheeseen liittymättömiä kuvia, mutta tuli vaan mieleen selata näitä vanhoja otoksia. Pari päivää näiden kuvien jälkeen lähdin ekaa kertaa ulkomaille töihin, muistan kyllä niin selkeästi sen onnenhuuman, joka saattoikin nanosekunnissa muuttua silkaksi paniikiksi. Näissä kuvissa mulla on ilmeestä päätellen se maanisen iloinen vaihe menossa. Nyt kipaisen Sepon kanssa ulkona ja juon kupposen teetä, sen jälkeen kutsuukin jo Nukkumatti, kun en viime yönä saanut jännäilyltäni unen päästä kiinni. Ai mikä viikonloppu? 

Toivottavasti te lukijat teette jotakin menevämpää näin perjantai-illan kunniaksi :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti