keskiviikko 1. tammikuuta 2014

2014 Odottaa!

Näin vierähti joulu, uusivuosi ja itse asiassa koko 2013 ihan hurjan nopeasti! Joulu vietettiin siis kotona Kokkolassa minun perheeni kanssa. Itse laskeuduin Suomeen jo 22. päivä ja kauhistuin, kun huomasin, ettei Kokkolassa ollut ollenkaan lunta!? Seuraavana iltana lähdimme isäni kanssa hakemaan J:n lentokentältä, matkalla alkoi onneksi sataa lunta ja jouluaattona saimme herätä valkeisiin maisemiin. Joulu oli ihan mahtava, teimme hurjat määrät ruokaa ja kaikki saivat tosi hienoja lahjoja. J ihmetteli kovin suomalaispainoitteista lahjasaldoani, oli paljon Iittalaa, Arabiaa, Pentikiä ja tietenkin Nokian Hai-saappaat. Näin ulkomailla asuessa arvostan suomalaisia tuotteita paljon enemmän, enkä olisi voinut toivoakaan mitään hienompaa.

Kotiin tultua ollaan ehditty jo palata töihin ja viettää Uutta Vuotta J:n perheen kanssa, täällä sitä vietetään melko samoissa tunnelmissa kuin Suomessakin, paljon ruokaa, alkoholia ja rakkautta! Onneksi minä en nauttinut liikaa tuota keskimmäistä niin olen jaksanut tänään siivoilla pois joululuttuja, tehdä avokadopastaa, lukea kirjoja, katsoa Hart of Dixietä ja nauttia vapaapäivästäni.

Kuvissa vähän poissiivottuja joulukoristeita, saatuja lahjoja ja eilisillan juhlamenoista nuutunut Seppo. Ensi joulua odotellessa... 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti