torstai 30. tammikuuta 2014

Verta ja suolenpätkiä

Onko muillakin tapana katsoa iltaisin telkkarista niitä kamalia ohjelmia, joissa tehdään kaiken maailman kauneusleikkauksia ja rasvaimuja? Meille on jostain kumman syystä muodostunut ihan ihme rituaali katsoa ohjelmia, kuten Embarrassing Bodies ja Last Chance Salon, joissa rumat ja epämuodostuneet ihmisparat saavat äkkiä apua outoihin paukamiin ja brasilialaisen puoskarin tekemien muovitissien korjaukseen. Tietenkin sillä hinnalla, että potilaat antavat kaikkien katsoa vinoja tissejään ja epämuodostuneita pyllynposkiaan tv-ruudusta. Me molemmat tiedämme jo tässä vaiheessa, että ruoka tulee olla syötynä ennen kun Last Chance Salon alkaa, muuten perunamuusin nielemisessä voi olla vähän vaikeuksia. Näitä ohjelmia katson yleensä kurkkien sormien välistä, ja huh, kun nenäleikkaus alkaa, on telkkarista äkkiä laitettava äänet pois, muuten kuulet kun kirurgi viilaa ja nakuttaa nenärukkaa. 

Miksi tämä on niin viihdyttavää? Vaikka joka ilta mietin, että olisi melkein saanut olla ämpari sohvan vieressä, kaiken varalta, ja menen nukkumaan ihan pahoinvointisena ja traumatisoituna. Silti en voi missata jaksoakaan. Ehkä oma luomukroppa ei tunnukaan enää niin tylsältä kun on saanut jokapäiväisen annoksen puolalaisen huippukirurgin tekemiä, kylppärisilikonilla täyteen pursotettuja rintoja.


Onko täälla muilla samat harrastukset? Tai vielä parempaa, olisiko kellään tarjota teoriaa, miksi tätä sontaa on vaan katsottava?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti