tiistai 21. tammikuuta 2014

Mikä mehulinko?




Huomenta kaikille ja ihanaa tiistaita! Itse tulin juuri töihin ja nautin tässä teekupposesta ennen kun hullunmully alkaa. Eilen oli ihan selkeästi Blue Monday - vuoden masentavin päivä, mutta tänään riittää taas energiaa! Töiden jälkeen kutsuu kuntosali, viime aikoina PT:nä on toiminut oma poikaystävä, mikä on ollut tosi hauskaa, luukuunottamatta pientä tukehtumiskohtausta viime viikolla. Muistuttakaa, että ostan kunnon vesipullon... 

Olen taas hurahtanut ihan täysillä terveys-smoothieihin ja kaikenmaailman superfoodeihin (ihan niin kuin kaikki muutkin) ja kaipaisin keittiööni mehulinkoa, jos kellään löytyy tällainen kapistus kotoa, niin kertokaa ihmeessä onko siitä ollut mitään hyötyä vai jääkö se vaan kaapin pohjalle pölyttymään? Itse löysin netistä moisen 30€ hintaan ja ajattelin sen tilata, jää nähtäväksi monetko mehut se tekee. Raportoin aiheesta lisää kun pääsen linkoon käsiksi.

Kuvina tänään toimi ihanan inspiroiva ja itse sommittelema taideteos, jota ajattelin kutsua nimellä "Sukella tiistaihin", sekä uusi kynsilakka ja mandariini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti