torstai 17. tammikuuta 2013

Ällöttävät haaveet

Koko päivä on hurahtanut kuin siivillä, tänään oli sellainen haaveilupäivä. Minulla on välillä sellaisia, kävelen ympäriinsä näyttäen vähän zombielta vaikka päässä pyörii satamiljoona asiaa. Valitettavasti yleensä nuo asiat ovat aika lailla saavuttamattomissa. Tänään päälimmäisenä ajatuksissa oli uusi makuuhuone. 

Meillä on tällä hetkellä makuuhuone ja kylppäri samassa huoneessa. Kyllä. Voin astella sängystä suoraan suihkuun. Välissä on vain harmaa suihkuverho. Musta tuo on ihan älytön järjestely ja tiesin heti, että hollantilaiset on hulluja kun tuohon huoneeseen ensimmäistä kertaa astelin. Nyt kyllä sain tuon kuulostamaan erittäin kaksimieliseltä, näin ei ollut kyllä tarkoitus! Joka tapauksessa J:llä on eräässä toisessa huoneessa omien sanojensa mukaan "kuntosali", jota en ole nähnyt kenenkään käyttävän viimeiseen puoleen vuoteen. Joten meidän makkari siirtynee sinne, jolloinka kenenkään ei tarvitse aamulla herätä ennen aikojaan kun toisen pitää suihkuun! 

Olen tutkiskellut netistä makkari-inspiraatiokuvia ja mieltynyt erityisesti turkistyynyihin ja -päiväpeitteisiin, sekä seinällä roikkuviin strutsinpuolikkaisiin. Asuukohan minussa pieni Cruella De Vil?


Cruella De Vilin tapaan olen myös mieltynyt koiriin, mutta sellaisen haluaisin vaan ihan Sepolle kaveriksi. Ja tietysti hihnan päähän niinä päivinä kun Seppo ei sovi asuuni. Vitsi hei. No silti, nämä japaninpystykorvathan ovat vallan ihastuttavia! Sellainen on nyt ostoslistalla vaikka J tyrmäsi ehdotukseni heti kerralla. Ostan tuollaisen vaikka salaa ja pidän sitä sängyn alla, otan sen esiin vain kun J ei ole kotona. En kyllä tajua kenen mielestä nämä eivät muka ole söpöjä? Puppua ja likaisia valheita sanon minä.


Viimeisenä mielessä on loma. Ah. Ja se on tällä kertaa ihan saavutettavissa. 15 päivän kuluttua lyön aurinkolasit päähän ja istahdan altaan reunalle hyvän kirjan kera. Kyselin hädissäni J:ltä kuinka onnistun laihduttamaan 20 kiloa 15 päivässä (ihan kuin se tietäisi, herran "kuntosalin" pölykerroksesta päätellen) ja vastauksena minun tulisi kuulemma kokeilla trendikkään tehokasta Afrikka-dieettiä. Nyt kyllä mennään tässä meidän eettisyydessä ihan liian pitkälle. No, ainakin ollaan keskenämme ihan hyvä pari, kukaan normaali ihminen tuskin kestäisi pidemmässä suhteessa meidän epäeettistä ajattelua, paskaa huumoria ja lievästi sanottuna kammottavaa sisustusmakua. 


Juoksen nyt Sepon kanssa ulos tekemään lumipirulaisia ja sitten alkaakin illan kohokohta: Big Bang Theory.

Kaikki kuvat: weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti