torstai 3. tammikuuta 2013

Lupauksia

Joo joo, tiedetaan etta 2013 alkoi jo, eika tassa enaa kuulu muistella menneita, mutta tahan valiin on kylla pakko hehkuttaa kuinka kivaa mulla oli koko vuoden 2012. Vuosi vaihtui leppoisasti Gran Canarian lammossa, vuoden ekoina paivina tapasin J:n, meidan vanhemmille on kovasti uskoteltu etta tavattiin kirkossa ;). Jatkoin sitkeasti duunia Kanarialla vaikka sydan vahan sarkyikin, mutta olihan se sen arvoista. Maaliskuussa heitin hanskat tiskiin ja lensin J:n houkuttelemana Saksaan, ja sielta minut noudettiin Hollantiin. Alkukevaasta matkusteltiin yhdessa pitkin Eurooppaa ja tutustuttiin toisiimme ihan oikeasti.

Huhtikuun lopulla lahdin takaisin Suomeen, silla ajatuksella etta hankin asunnon ja tyon ja jatketaan tapailua vahan pidemmalla valimatkalla. Tulihan se muruseni kaymaan Suomessakin. Loysin maailman kamalimman homeelta haisevan rupuasunnon hurjan korkealla vuokralla. Onneksi sain sen tyonkin nopeasti. Nukuin patjalla, jotenkin en koskaan halunnut edes asettua juoppolallin asuntooni, tavarani olivat laatikoissa viela toukokuussa. Avuliaat serkkupojat ja veljet auttoivat minua muutossa. Ja kesakuussa luovutin jalleen kerran ja samat pojat auttoivat minua kantamaan kaikki romuni pihalle. Kiitos teille ihanat, jos joku teista sattuu tata lukemaan :).

Kesakuun alussa muutin vahan puolivahingossa Hollantiin ja talle tielle jain. Tein kotoa kaannoshommia kunnes sain nykyisen tyopaikkani. Seppo tuli taloon ja soppa oli valmis! Tassa on hyva olla.

Taman postauksen oli tarkoitus kasitella uudenvuodenlupauksia vuodelle 2013, niita olen kovasti tassa miettinyt. Normaalisti naiden kuuluu varmaan olla jo valmiina ennen kuin vuosi vaihtuu, mutta mina jain pohtimaan vahan pidemmaksi aikaa.

Eraan pahan tavan lopetin jo hyvissa ajoin ennen joulua, se pitaa edelleen ja olen itsestani ylpea kun sen paatoksen tein ja pidin.

Toinen uudenvuodenlupaus lunastettiin eilen:


Naiden lisaksi haluan pitaa kotimme siistimpana, pysyy aivotkin kasassa kun ei tarvitse tuijottaa hirveaa sotkua. Ja tietenkin haluan matkustella enemman! Seuraava reissu on suunnitteilla helmikuulle, silloin halutaan vaan halvalla aurinkoon ja suuntana luultavimmin Teneriffa :D. Kesakuussa suunnataan Suomeen viettamaan juhannusta, syyskuussa haaveena on Tel Aviv, ja loppuvuodesta olisi tarkoitus lahtea Balille. Yhtakaan reissua ei ole viela varattu, joten kohteet saattaa viela muuttua paljonkin tassa matkan varrella, mutta mulle on oikeastaan ihan sama, kunhan naen uusia paikkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti