sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Hehkeän viehkeä turisti

En laskisi omaa blogiani millään tapaa muotiblogiksi, mutta nyt innostuin kesävaatteista niin hirmuisesti, että tein niistä pikku kollaasit. Etsin siis matkalaukuntäytettä lomareissullemme. Törmäsin Zalandossa minulle ihan uuteen Mint&Berry-merkkiin, tuon ylemmän kollaasin mekot, sortsit ja valkoinen neule ovat kaikki samaista merkkiä. Alemmassa kuvassa kaikki tuotteet H&M:ltä. Tuo jakku oli erityisesti mieleeni, sille tulee käyttöä töissäkin ja tietenkin kesällä Suomessa kun ollaan terassilla nauttimassa siideriä ;). Täällähän ei myydä siideriä juuri missään, mikä on kaltaiselleni siiderihirmulle suuri vääryys. Ikeasta löytyy onneksi omena-, päärynä- ja lakkasiideriä. Niitä tulee hamstrattua aina välillä siellä käydessä.

Kuinka säälittävää muuten on, että olen jo ihan innoissani siitä, että Kanariansaarilta löytää ihan hirveästi erilaisia suomalaisia tuotteita ja ravintoloita. En todellakaan halua sinne Pirjopetterin Suomibaareihin laulamaan karaokea, mutta yhtenä iltana on kyllä pakko käydä syömässä jotain tuttua ja turvallista. Ollessani vielä Gran Canarialla töissä oli toimiston naapurissa supermarketti, jossa myytiin muun muassa suomalaista olutta, Karl Fazerin karkkeja ja ruotsalaisia lihapullia, ei oikein ehtinyt tulla niitä ikävä. Viime talvena vein jopa J:n syömään poronlihaa, ei ollut kuulemma heti suunnitellut syövänsä skandinaavisia herkkuja etelän lomalla.

Joka tapauksessa nämä lähtevät varmaankin tilaukseen, tosin yritän kyllä vielä karsia jotain, että jää rahaa tuhlattavaksi reissuunkin. Kriisihän tässä tulee kun ei osaa päättää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti