sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Totuus viruksista ja diskokynsistä

Tilasin lopulta osan aiemmassa postauksessa vilahtaneista vaatteista. Yllätyin todella, kun kaikki tilaamani vaatteet istuivat täydellisesti. Yleensä olen vältellyt nettishoppailua kun jo kaupassa shoppailu on liian hankalaa. Yleensä ehkä yksi kymmenestä sovituskoppiin päätyneestä vaatteesta istuu hyvin. Tällä kertaa kävi onneksi tuuri. Ainoastaan bikiniyläosa lerpattaa mukavasti, mahtuisi toisetkin tissit kyytiin... J ehdotti, että mennään Tallinnan kautta niin voin laitattaa tissit sopimaan biksuihin. Just. Jos ei. Lainaan siltä vaikka muutaman parin tennissukkia bikinintäytteeksi.

Kuluneella viikolla olen myös hoitanut viruksen kourissa virunutta Seppoa, nyt alkaa onneksi jo elämä voittaa ja Seppo on taas oma itsensä.

Kävin myös laittamassa uudet kynnet, pyysin yllärikynnet ja yllärinhän minä sain. Oikein kunnon diskokynnet, tuo hile näytti purkissa vielä aika viattoman valkoiselta, kynnelle laitettuna se sitten muutti väriään ja nyt minulla on tuollaiset ihme bling bling-kynnet. Ensi kerralla sitten taas tylsän valkoiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti